/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a LaFerrariban ülni, amikor 344-re gyorsít – videó

2016. április 25. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Napjaink egyik leggyorsabb (hibrid) sportautója a Ferrari 963 lóerős összteljesítményével, hisz gyári mérések szerint kevesebb, mint 3 másodperc alatt katapultált százra, de a kétszázas tempót is csupán 7 szekundum alatt éri el. És mi a helyzet 300 felett?

Egy V12-es szívó benzines erőmű és egy elektromotor segítségével a mindössze 1255 kilogramm öntömegű LaFerrari napjaink egyik leggyorsabb autója 349 km/órás ígért végsebességével és hihetetlen rugalmasságával, valamint gyorsulásával.

Ezt a legutóbb próbára is tették egy kifutópályán, ahol egészen 344 km/óráig (a felvételen mérföldben szerepel a mérés, így 214 mérföld/órás tempónál állt a fékbe a vezető) hagyták gyorsulni a csodagépet, amit egyébként nagyjából 36 másodperc alatt ért el, majd utána pillanatok alatt lefékezett 70 km/órás (44 mérföldes) tempóra, úgyhogy nem csak gyorsulni, de megállni is kivételesen tud az olasz csődör.

Az emberi szervezetet is próbára tevő csapatás az alábbi videón látható:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/