/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a nő, amikor valóban ideges – videó

2016. december 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Először „csak” tettlegességig, majd ámokfutásig fajult két nő vitája az Egyesült Államokban. A felbőszült hölgyek semmivel és senkivel sem törődve kezdtek dodzsemharcba a parkolóban egy Toyota és egy BMW terepjáró fedélzetén az összegyűlt tömeg közepén.

Talán sosem láttunk még ennyire elszabadult vitát két nő között. Márpedig Los Angeles városában a minap jócskán kitombolta magát a gyengébb nem két képviselője, miután állítólag az egyik SUV vezetője hirtelen bevágott a másik elé. A rövid szópárbajt egy kis verekedés, kalapáccsal karosszéria ápolás, majd egy elnyújtott roncsderbi követte.

Sajnos a felbőszült hölgyek nem igazán törődtek környezetükkel, s csak a szerencsén múlt, hogy nem történt személyi sérülés. Az eredmény egy teljesen leamortizált Toyota és egy BMW X3, valamint egy kidöntött tűzcsap, amit a helyi rendőrség valószínűleg börtönbüntetéssel fog díjazni – csak ne kerüljenek egy cellába.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/