/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy rakétakilövés a földön – videóval

2015. július 26. 23:56   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Félelmetes hangok törnek elő a szörnyből, s pár szempillantás múlva már sehol sincs. Ez a Brabus által megvadított Mercedes-AMG S65, mely a Rocket 900 nevet kapta – utalván a felszabadítható paripák számára. Az alábbi videón egy kis ízelítőt kaphatunk belőle.

Öt méternél is hosszabb, viszont 6.0 literes V12-eséből 900 lóerő képes előtörni, aminek köszönhetően hatalmas mérete és két tonnát meghaladó tömege ellenére is 3,7 másodperc alatt katapultál százra, míg a kétszáz 9,1 szekundum alatt van meg – mindkét adat álló helyzetből értendő.

A Brabus által valaha készített legerősebb négykerekű ráadásul 350 km/óra feletti végsebességre is képes lenne, de biztonsági okokból (a gumik érdekében) ezt nem engedték a németek, így be kell érni a közel 100 méter/szekundumos csúcstempóval. A következő videón ezt ugyan nem, de a gépállat gyorsításait és turbóinak süvítését többször is meghallgathatjuk. Érdemes tehát végignézni az alábbi két felvételt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/