/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen lesz az új, glóriával ellátott F1-es autókat vezetni – videó

2018. február 25. 15:10   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet szeretni vagy nem, de jobb, ha a nézők és a pilóták is mielőbb megszokják az utóbbiak védelmére szolgáló fejvédő karimát, melyet az idei szezontól tett kötelezővé az FIA. A Mercedes egy fejkamera segítségével meg is mutatja, mit fognak látni a versenyzők.

Talán nem lesz a legszebb részlete a 2018-as Forma-1-es autóknak, de a glóriának nevezett fejvédő sérülésvédelmi szerepéhez nem férhet kétség.

Hogy egy kicsit szokhassuk a szezon kezdése előtt, a Mercedes az új W09 versenyautón belső kamerás felvétellel mutatta be Valteri Bottas segítségével, mit látnak majd pilótái a futamokon.

Elsőre úgy tűnik, nem okoz majd gondot az autók terelgetésében az új kiegészítő, bár azt sem mondhatni, hogy alig takar ki valamit a látványból, de a csapatoknak és a vezetőknek is volt ideje hozzászokni az elemhez, úgyhogy a március 25-i Ausztrál Nagydíj hétvégéje után tudunk levonni messzebbre menő következtetéseket, addig élvezhetjük az alábbi videót:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/