/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ismét lenulláztak egy LaFerrarit – videó

2016. június 26. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csupán 499 darab készült belőle, mégsem arra építették, hogy egy garázsban porosodjon, várva az idő múlását. Így azonban néha megesik, hogy egy-egy példány pórul jár, mint ahogy történt a Ferrari Calvalcade rendezvényén legutóbb.

Nagy balesetet szenvedett egy LaFerrari Olaszországban a Ferrari Cavalcade rendezvényén.

A szuperhibrid vezetője valószínűleg elnézett egy kanyart és nagy tempóval elsodort egy fa hirdetőtáblát illetve egy parkoló Lancia Ypsilon hátulját, majd egy kőtömb tetején állt meg. Szerencsére senki sem sérült meg, azonban az autó bal eleje teljesen leamortizálódott, illetve a légzsákok is kinyíltak.

Persze a többi LaFerrari tulajdonos egy-egy ilyen hír hallatán mindig dörzsölheti a tenyerét, hisz a hibátlan példányok értéke szinte automatikusan emelkedik, amikor az erősen limitált szériából kiesik egy.

Jelenleg 5 millió dollár, azaz 1,4 milliárd forint körül ér egy LaFerrari, amennyiben egyáltalán talál a vevőjelölt egyet is eladásra kínálva. Az alábbi példányra most egy hosszabb és költséges rehabilitáció vár, de a helyzet nem tűnik menthetetlennek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/