/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az első trailer a Taxi 5-ről – videó

2018. január 31. 16:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Több mint tíz év után visszatér az egykor népszerű, ám fényét vesztett francia franchise, a Taxi sorozat ötödik része. Az új epizódban egy szuperautókkal száguldozó bandát kell elkapnia hősünknek a több éves pihenésből felélesztett Peugeot 407-es taxival.

Amikor 1998-ban kijött, hatalmas sikert aratott a Taxi című francia vígjáték. A második rész talán még egy szinttel magasabbra emelte a tétet, ám az utána következő két epizód már elmaradt a várakozásoktól.

Talán ezért döntött úgy Luc Besson 2007-ben, a negyedik részt követően, hogy egy időre pihenteti az újabb epizód készítését, ám most, több mint 10 év elteltével újraéled a film, s a legutóbb szereplő Peugeot 407-essel térnek vissza új hőseink, melyet egy konténerben pihenve találnak meg.

Egyelőre más részletre nem derült fény az egyperces előzetesből, de annyi biztos, hogy az ellenfél ezúttal egy szuperautókkal dolgozó rablóbanda lesz, illetve a régi szereplőkből nem túl sokan maradnak, de hátha a poénok mennyisége és minősége feledteti Daniel és Émilien hiányát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/