/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kamion sodródik felé, de ő csak filmezi – videó

2015. január 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán a világ legszerencsésebb sofőrje? Egy jegessé vált út miatt történt balesetet akart lefilmezni egy férfi New Jersey közelében, erre majdnem ő vált egy másik részesévé, amikor a mögötte érkező kamion későn vette észre a bajt és már hiába fékezett.

Ekkora mázlija ritkán akad egy embernek élete során. Úgy felvenni videóra egy autópályán történt balesetet, hogy annak majdnem részesévé is váljunk már-már akciófilmbe illő.

Pedig ez történt azzal a vezetővel, aki múlt vasárnap az I-95-ös autópályán New Jersey közelében egy kettős kamionbaleset miatt volt kénytelen félreállni, hisz a jeges úton megcsúszott monstrumok elállták útját. Az ezután következőkre azonban ő sem számított. Egy harmadik teherszállító tűnt fel a színen, amelynek sofőrje már későn vette észre az incidenst, így hiába fékezett a lefagyott úttesten, menthetetlenül sodródott éppen az őt filmező autós felé.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pár méterrel ugyan, de elkerülte a több tíztonnás monstrum instant operatőrünk kocsiját, aki egyébként halál higgadtan vette tudomásul a veszélyt. Végül ő is biztonságos helyre húzódott félre, tárcsázta a 911-es segélyhívót, majd a szervek kiérkezéséig ott maradt a pórul jártak segítésére. Lehet azonban, ha végignézi a felvételt, legközelebb nem a színpadról akarja majd végignézni a darabot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/