/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kegyetlen balesetet rögzített egy biztonsági kamera – videó

2016. március 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy a lámpánál várakozó terepjáróba csapódott egy személyautó kedden Los Angelesben olyan erővel, hogy előbbi 50 métert csúszott pörögve hátra, míg utóbbi két másik autón szaltózva állt meg az oldalán.

Egy nagyon súlyos balesetnek lehettek szemtanúi Los Angeles Van Nuys körzetének egyik kereszteződésében az emberek kedden reggel 6 órakor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy Hyundai Sonata nagyjából 150-160 km/órás sebességgel szemből nekiütközött egy a lámpánál várakozó GMC Yukon terepjárónak.

A becsapódás olyan mértékű volt, hogy az SUV 50 méterrel az ütközés helyszínétől állt csak meg az aszfalton pörögve, míg a Hyundai egy Toyota Corollán és Priuson át szaltózva állt meg az oldalán.

Mindezek ellenére senki sem veszítette életét, amiben szerepet játszott az is, hogy a becsapódás az utasoldalon érte mindkét autót, de így is a vétkes sofőrt kritikus, a másikat pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba, rajtuk kívül pedig még hárman sebesültek meg.

A videót erősebb idegzetűeknek ajánljuk:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/