/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ken Block a sivatagban csapatja – videó

2017. augusztus 23. 12:15   |   Autoblog
címkék:  

Ken Block kiszabadult a városi környezetből és Utah sivatagos részére kirándult, ahol a Pennzoillal közösen leforgatta a rendhagyó “Terrakhana: The Ultimate Dirt Playground” videót. A gymkhana mestere ezúttal 1300 méter magasan, 39 fokos külső hőmérséklet mellett, homokdűnéken terelgeti a 600 lóerős Ford Fiesta ralikrossz autóját. Mutatványai ezúttal is látványosak és a szokásosnál nagyobb port vernek fel.

A Utah államban, Swing Arm City környékén felvett Terrakhana off-road gymkhanaként is értelmezhető, Block kifejezetten rossz tapadási viszonyok között terelgeti Fiesta ST RX43 autóját. Az összkerékhajtású ralikrossz versenyautót egyedi fejlesztésű, 2 literes Ecoboost turbómotor hajtja, amely aszfalton 2 másodperc alatt gyorsít százra. Teljesítménye 600 lóerő, nyomatéka pedig 650 Nm. Homokban, bütykös abroncsokkal is igen jól teljesít.

A klip magáért beszél, de megjegyezzük, Block ezúttal is lenyűgöző mutatványok sorozatát adja elő, amelyek ellentmondanak a gravitáció törvényeinek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/