/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ki kerül ki a sportkombik harcából győztesen? – videó

Német prémium sportkombik feszülnek egymásnak a következő gyorsulási versenyen, ahol pusztán az számít, ki a jobb 800 méteren. A Mercedes-AMG E63S egy 612 lóerős monstrum, míg a légies Panamera „csupán” 540 paripából gazdálkodhat.

A közös vonások az alábbi két négykerekűben, hogy mindkettő német, kombi, 4.0 literes V8-as duplaturbós motor dolgozik bennük és összkerékhajtással rendelkeznek.

A különbségek viszont, hogy a Mercedes 612 lóerő mellett 850 Nm-t képes leadni, miközben klasszisokkal olcsóbb (átszámítva 32,1 millió forint) a Porschénél (41,66 millió forint), amelyet „csak” 540 lóerősre hizlaltak 770 Nm csúcsnyomaték mellett.

Mégis, csupán egyetlen tizeddel jobb az E63 S Estate (3,5 másodperc százra), mint a Panamera Turbo Sport Turismo (3,6 szekundum), míg végsebességben már utóbbi jobb (300 km/óra), igaz, előbbit 290 km/óránál korlátozza az elektronika. Nos, 800 méteren aligha számít a végsebesség, azonban az elindulási és nagytempójú gyorsítási képességek már annál inkább. Vajon ki kerül ki győztesen a félmérföldes táv végén?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/