/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kicsit összetörtem a régi Mustangod, maradhat? – videó

2017. február 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az ember azt gondolná, a klasszikus Ford Mustang – főleg egy amerikai számára – olyan kincs, amely szállítására kellő figyelmet fordítanak, hogy ne eshessen baja a ki- vagy bepakolása során. Sajnos ez a ’65-ös példány nem volt elég szerencsés.

Hogy kell egy 50 évnél idősebb, saját lábán is vígan guruló izomereklyét beparkolni egy teherautó gyomrába? Mindenekelőtt az óvatosság, amit jogosan elvárhat nem csak a kocsi tulajdonosa, de minden autórajongó, de nem árt egy kis tehetség sem. Sajnos ezúttal épp ezek hiányoztak ahhoz, hogy a ’65-ös Ford Mustang tökéletes állapota megmaradjon. Addig jól ment minden, míg a hátsó kerekek el nem érték a csúszósnak bizonyuló rámpát, utána viszont az autó menthetetlenül elkezdett úszni, míg le nem ugrott róla, neki a teherautó oldalfalának, így kisebb horzsolások és horpadás keletkezett, no meg egy hatalmas seb a tulajdonos szívén…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/