/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kirepül a Volvo motorja a hatalmas ütközésben – videó

2016. szeptember 25. 15:19   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mintha valami elcsépelt reklám jelenete lenne. Az egyik képkockán még ott áll a kamerás autó előtt a Volvo S60, a következőn pedig már sehol semmi. A kettő között sajnos egy száguldó Audit vélhetünk felfedezni, amely elvitte a svéd szedánt.

Nem értjük, miért léteznek ilyen kereszteződések Oroszországban, hisz nem egy hasonló baleset történik nap mint nap, ahol a többsávos úton lekanyarodni próbáló közlekedők találkoznak össze szemből jövő társaikkal.

Sajnos közülük is kiemelkedik az alábbi szentpétervári incidens, melyben egy Volvo és egy Audi SUV találkozásának lehetünk tanúi. A recept egyszerű: a balra kanyarodó Volvo egyre beljebb merészkedett a szemközti sávokon, majd mire azt hitte, hogy már nem jön senki, a piroson még éppen átsuhanni akaró fehér Audi terepjáróval találkozott össze.

A tempó olyan durva volt, hogy a svéd limuzin motorja egy az egyben kiszakadt helyéről, ráadásul egy a zebránál várakoző lányt is eltalált, így nem csak az autókban ülők, de a járókelők közül is megsérültek páran – egy másik férfit a buszmegállóba csapódó Audi talált meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/