/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Láthatatlan garázst épített házába egy férfi – videó

2017. június 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Él egy férfi Hollandiában, akinek nem engedték, hogy házában kialakítson egy garázsbeállót Audi Q5-ösének, ám őt nem abból a fából faragták, hogy ennyivel fel is adja. Így megépítette a tökéletesen álcázott bejáratot, aminek csukódása után senki se tudja, mi van ott.

Ha nem megy a hivatalos úton, hát meg kell oldani másként – gondolta magában egy hollandiai férfi, amikor garázsépítési engedélykérését visszautasították a helyi hivatalban.

Ám ahelyett, hogy feladta volna, vagy egy ponyvával takargatta volna nap mint nap autóját, ő megcsináltatta a tökéletesen rejtőzködő garázst. Ehhez könnyűszerkezetes háza bejárati ajtaja környékét alakíttatta motorosan nyitható, kétszárnyúvá, az alábbi videón látható módon.

Nos, ötletből jeles, de vajon mit fog szólni, ha a hatóságok kezébe kerül egyszer a felvétel?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Czebe Tóth Erzsébet
2017-06-13 - 01:02

Egy másik cikk szerint ez a rendelkezés egy történelmi városrész városkép megörzése miatt született. Ha a garázs álcázása tökéletes, akkor ez csak követendő példa lehet.Ha valaki a lakásából X négyzetmétert feláldoz féltett kocsija elhelyezésére, akkor lelke rajta..
A hatóság részéről kekeckedés lenne ha kifogásolnák.


*/