/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leszállt a pályáról a Nissan GT-R – videó

2015. március 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

v

Autóverseny nézőjének lenni sosem veszélytelen dolog, de az eseményre kilátogatók aligha gondolják, hogy akár ők lehetnek az áldozatok, nem pedig a több száz lóerős gépekben helyet foglaló pilóták.

Sajnos a legutóbb egy ilyen eset történt a VLN Endurance versenyén a Nürburgringen, ahol egy Nissan GT-R Nismo GT3 egy hosszú egyenes végén egyszerűen a levegőbe repült, majd a pálya szélét jelző kerítésbe csapódott, ahol több néző tartózkodott. Hiába értek ki villámsebességgel a pályaorvosok az incidens helyszínére, a legsúlyosabban megsérült kilátogatót már nem tudták megmenteni.

Többeket kórházba kellett szállítani kisebb-nagyobb sérülésekkel, illetve a sokkos állapot miatt, azonban csodával határos módon az autó vezetője megúszta kisebb karcolásokkal. A Nissan sajnálatát és részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak és megígérte, kivizsgálják az esetet, hogy több ilyen ne fordulhasson elő.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/