/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Levette hátsóval a szalagkorlátot a BMW – videó

2017. március 29. 17:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nürburgring néha még a tapasztalt versenyzőkkel is kikezd, nemhogy a pályanapokon olykor-olykor vitézkedni próbáló utcai vezetőkkel. És hiába az erős, biztonságos autó, csak a bukás mértéke lesz nagyobb a tempó növelésével.

Egy E90-es szériás M3-as BMW már talán közelebb áll a versenygépekhez, mint az utcai autókhoz, ám ez nem azt jelenti, hogy vezetője is a versenypályák benzingőzzel és gumicsikorgással átitatott közegéből ül a volán mögé. Ha pedig egy gyors autót vegyítünk egy kevésbé gyors, de elszánt pilótával, az sokszor szép baleseteket kreál.

Egy ilyen, szalagkorláttal való találkozást örökített meg egy szemfüles videós a Zöld Pokol egyik újraaszfaltozott kanyarjában, ahol besokallt a 420 lóerős V8-assal szelet M3 szedán. Szerencséjére a becsapódáskor az autó fara találkozott a szalagkorláttal, így a hátsó traktuson kívül minden sértetlen maradt – talán még a járóképessége sem szenvedett csorbát. Mindenesetre a javítás így is költséges lesz, hiszen a kipufogórendszer, valamint a löhkárító csúnya pofont kapott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/