/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Még a rendőrnek is nekimentek a BMW-s tolvajok – videó

2018. február 13. 16:35   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy BMW X3-assal menekülő betörő trió mindent elkövetett, hogy az őket üldöző rendőröket lerázza. Még az egyik szolgálati autót is kilökték, és temérdek szabályt megszegtek, hogy mentsék a bőrüket.

Nehéz elképzelni azt a helyzetet, amikor már minden mindegy alapon kezd menekülésbe egy ember a törvény keze elől, de az alábbi videón nyomon követhetjük, mi történik ilyenkor.

Három betörő ugyanis egy régebbi, lopott BMW X3-assal igyekezett elhúzni a csíkot a brit Sheffield városkájában a rend éber őrei elől, és ezért mindent megtettek. Például amikor bevágott eléjük az F10-es szériás 5-ös kombi BMW szolgálati autó, ők egyszerűen kiforgatták, és mentek tovább a szűk kisutcákon szemben a forgalommal. Egyszer még a 104 km/órás (65 mérföldes) tempót is elérték, sőt egy parkon is átvágtak.

Arról nem tudni, hogy végül elengedték vagy elkapták-e az elkövetőket, de a klip végén már elég sokan üldözték őket. Legalább egyetlen gyalogos és autós sem került közben közvetlenül veszélybe…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Imre Csuri
2018-02-14 - 02:18

A falunkban az utcanlban is tortent hasonlo. A fitalok egy loptt renaulttal ugy leraztak a rendoroket, ahogy illik, aztan bealltak az udvarba es vege lett az uldozesnek. Nem kaptak el oket. Ja, angliaban.


*/