/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még a rendőrök figyelmét is felkelti a driftelő BMW M5 – videó

2017. február 25. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár igencsak közveszélyes és épp ezért tilos, a lelke mélyén minden autóőrült imádja az ilyen videókat, melyeken hús-vér emberek nyúzzák saját, gyári alap vagy utólag módosított masináikat a közutakon. Legutóbb egy 730 lovas BMW M5-öt kapcsoltak le a rendőrök.

Hiába illegális, akinek sok pénze és megfelelő járműje van, azzal gyakrabban képes elszaladni a ló, ha egy kis gyorshajtásról vagy gumiégetésről van szó. Ilyenkor persze nem létezik KRESZ, csak az autó és vezetője, akinek ha a tudása megfelelő, akkor születnek az efféle látványos videók.

Ebben úgy tűnik, a grúzok élen járnak, hisz pár éve még az azóta elhunyt Giorgi Tevzadze és E34-es M5-ös BMW-je  borzolta a kedélyeket merész mutatványaikkal, most pedig egy újabb bajor sportszedán és egy újabb grúz sofőr mutatják meg, mire képesek. A sok zajjal, füsttel és szabálytalansággal járó mutatványokat persze a rend őrei is díjazzák, amikor egyszer csak váratlanul megjelennek a képben – bár arról nem tudni, mi lett a velük való találkozás eredménye.

Az ország fővárosában, Tbilisiben készített rövidfilmen egy F10-es generációs BMW M5 ijesztgeti az egyszerű autósókat, ám nem „csupán” 560 gyári paripával, hanem bizony egy komoly erőkúrát követően előállított 730 lóerőt felsorakoztatva – ez egyébként több, mint amire egy Lamborghini Aventador vagy egy McLaren 675LT képes. A szép felvételek ellenére senkinek nem ajánljuk, hogy hasonlóval kísérletezzen közúton.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/