/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meghámozza a kamion a Ford Focust – videó

2014. október 17. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak erős idegzetűeknek! Elég csupán egyszer felesleges rizikót vállalnunk vezetés közben, és kész a katasztrófa. Szerencsére az alábbi Fordot vezető asszony csodával határos módon túlélte a brutális incidenst – bár kómában is volt.

Nehéz szavakat találni az alábbi fedélzeti kamerás felvétel megtekintése közben, amelyen egy, a belső sávból érkező első generációs Ford Focus próbál meg egy kis helyet nyerni magának a három sávos autópályán, hogy a lehajtóra sorolhasson, ahol azonban az előtte haladó kamion árnyékában nem veszi észre, hogy egy kisebb dugó miatt állnak a járművek. Így eléggé nagy sebességgel kapja el egy nyerges vontatmány sarkát, ám a második pofon még csak ekkor jön a mögötte érkező kamiontól, ami már nem tudott semmit tenni az ütközés elkerülése érdekében.

A hatalmas baleset még augusztus 13-án történt Belgiumban, amely után a Fordot vezető 25 éves nő eltörte első két nyakcsigolyáját, kezeit és kómába került, ám azóta felébredt, és megkezdhette rehabilitációját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/