/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megküzd a Honda NSX a Lamborghini Aventadorral – videó

2016. október 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon a némiképp gyengébb, de elektromotorral megtámogatott NSX vagy a szívómotoros utcai autók gyorsulóbajnoka a jobb sprinter? Az Exotic Revolution kiderítette a választ, és meglepő eredmény született.

meglepő eredmény született.

Nem tudjuk, hogy melyik autót milyen módban és milyen segédekkel használtak az egyszeri állórajtos gyorsulás alkalmával, de meglepő, hogy milyen jól tud gyorsulni, majd a tempóját megtartani a japánok új szuperhibridje.

A Honda (Acura) NSX egy 3.5 literes V6-os benzinmotor, valamint három elektromotor segítségével 545 lóerő csúcsteljesítmény, valamint 686 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes, amely némiképp elmarad riválisa 6.5 literes szívó V12-es egysége által nyújtott 700 lóerő és 690 Nm értékeitől, a felvételek alapján mégsem kell úgy félteni az újdonságot – konkrétan elveri a jobb reakcióidővel induló olasz bikát.

Ezek után kíváncsiak lennénk, milyen csata kerekedne például egy Nissan GT-R, Porsche 911, LaFerrari, Audi R8 és hasonló nagyágyúk ellen – de valószínűleg az idő előrehaladtával úgyis megtudjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/