/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meglepődött a motoros, mikor egy matrac szállt felé az alagútban – videó

2017. április 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aligha számított arra a motoros, hogy a mellette haladó, jól megpakolt pickupról egy hatalmas ágydarab hullik le egyenesen felé. Szerencséjére a bútordarab csak beszorult kedvence alá, így egy kis segítséggel végül meg tudta oldani a problémát.

Szerencsésnek mondhatja magát az az ausztrál motoros, aki egy Brisbane közelében található alagútban gurulva találkozott hirtelen egy matraccal, amely a mellette haladó pickupról szállt el. A hatalmas tárgy a Honda CBR1000 alá szorult, de köszönhetően az alacsony tempónak, a kétkerekű vezetője gond nélkül meg tudott állni – még jó, hogy mögötte sem jött közvetlenül senki.

A 20 éve motorozó férfinak sosem volt még hasonló élményben része. Ha megtalálják a hibázó Toyota pickup vezetőjét, akkor 243 dolláros büntetésre számíthat. Az ausztrál hatóságokhoz egyébként évente több tízezer telefonhívás érkezik, melyekben az útra, út szélére hullott elhagyott tárgyakra panaszkodnak a közlekedők. Sok esetben ugyanis a háztartási, építési vagy egyéb hulladékok és tárgyak okoznak súlyos baleseteket

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/