/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megmenti a mókust a gyors reagálású BMW-s – videó

2017. július 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg nem okozott volna nagyobb kárt a 2-es BMW versenyautóban az apró rágcsáló, ha elüti, mégis inkább egy kis fékezéssel és kormányzással megóvta a felelőtlen állatot a Nürburgringen minél jobb köridőre hajtó vezető.

Ha autóversenyzésről van szó, a reflexek és a biztonság általában elsőrangú szempontok, pláne egy-egy kritikus helyzetben, amikor életekről van szó. Ám nem mindig csak emberek vannak veszélyben a pályákon, hanem néha az aszfaltcsíkokra tévedő, általában zavarodott állatok is okozhatnak balesetet, bár ilyenkor általában kistestű emlősök vagy madarak válnak áldozatává a motorsportoknak.

Néha viszont épp az utolsó pillanatban sikerül elkerülni egy-egy ilyen találkozást, ahogy az történt legutóbb egy BMW és egy mókus között a híres Zöld Pokol egyik kanyarjában. A fekete-sárga M2 versenyautó sofőrje épp egy jobbra ívelő kanyarhoz közelített nagy tempóval, amikor hirtelen a fékre lépett és kicsit arrébb kormányozta a kupét, majd a következő pillanatban felbukkant a képen egy a pályán átfutó mókus. A vezető gyors reakciójának köszönhetően a kis rágcsáló sikeresen átért a túloldalra, míg a BMW pár tizedet veszítve ugyan, de szintén gond nélkül folytathatta útját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/