/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megóvta a felelőtlen gyalogos életét a Lada vezetője – videó

2015. november 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hiába zebrán futott át, a lámpa pirosat mutatott annak a szaladó gyalogosnak, akit majdnem egy Lada Samara gázolt el. Csak hajszálon múlt, hogy a vészfékező szedán és vezetője is végül teljesen épen, karcolások nélkül megúszta a kikerülési manővert.

Tipikusan az a videó, amelynek elején nem tudjuk, ki milyen állapotban lesz a végére, de szerencsére mindenki teljesen sértetlenül úszta meg egy gyalogos váratlan felbukkanását.

A helyszín természetesen Oroszország, a járókelő felelőtlen átfutását pedig az okozhatta, hogy a kamerázó autóhoz képesti szemközti sávban tömött kocsisor volt, így emberünk talán nem láthatta a jobbról érkezőket, vagy egyszerűen csak megfeledkezett környezetéről, annyira koncentrált a sprintelésre. Mindenesetre ezzel jól feladta a leckét a békésen közlekedő Lada Samara vezetőjének, aki az utolsó pillanatban rántotta félre a kormányt, miközben a fékbe állt. A végeredmény pedig alább látható:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/