/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Minden ellen kiáll a McLaren 570S – videó

2018. április 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Pedig a Dodge Challenger Demon volt a legkisebb hal a brit sportkocsi hálójában. Fennakadt még egy Mercedes-AMG C63S és egy Nissan GT-R is, de hogy melyikkel milyen csatákat nyomott a McLaren, az a videóból derül ki.

Az 540C után a legolcsóbb ma kapható McLaren az 570S modell, amely épp annyi paripát képes kifacsarni duplaturbós 3.8 literes V8-asából, mint a neve sugallja (570 lóerő/419 kW) 600 Nm-es csúcsnyomaték mellett. Ezen értékeknek köszönhetően 3,2 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége 328 km/óra.

De a 840 lóerős Dodge Challenger SRT Demont nem lehet ilyen számokkal elriasztani: akár 2,5 szekundum alatt is képes álló helyzetből 96 km/órára (60 mérföldes tempóra) katapultálni – versenyüzemanyaggal itatva és a megfelelő abroncsokkal szerelve – míg 9,65 másodperc alatt képes letudni a negyedmérföldes távot. Azonban sokszor láttuk, hogy a számok nem jelentenek biztos győzelmet, s bizony a Challengernek is el kellett ezt viselnie, ugyanis az 570S mindenféle (30 mérföld = 48 km / 50 mérföld = 80 km/órás) tempóról otthagyta simán az erőtől duzzadó amerikai verdát.

Ezek után egy Mercedes-AMG C63 Coupén volt a sor, s a siker itt sem maradt el a brit sportoló részéről, míg végül egy etanollal üzemelő Nissan GT-R is kiállt az 570S ellen.

Az első gyorsulási verseny 5 perc 2 másodperc körül kezdődik, a rövidfilm végén pedig a Dodge izomautóját láthatjuk egy kicsit gumit égetni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/