/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

Mindent szétzúzott maga körül a két veszekedő BMW-s – videó

2015. április 18. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ezúttal kivételesen nem Oroszországból érkezett videó egy durva kimenetelű nézeteltérésről, melynek végén nem csak a résztvevők, hanem a miattuk megrekedt autók is pórul jártak. Mindez pedig Londonban történt, fényes nappal.

Nem tudjuk, min kezdett veszekedni London belvárosában két BMW tulajdonos – valószínűleg egyikük bevágott a másik elé, ez okozta a kisebb koccanást – mindenesetre olyannyira nem akarta egyikük sem elismerni felelősségét, hogy előbb a tettlegességig, majd a körülöttük álló autók szétzúzásáig vezetett a dolog.

Ugyanis a fekete 3-as BMW sofőrje elkezdte az ablakon át bántalmazni a fehér 3-as vezetőjét, aki ezen feldühödve rálépett a gázra, amivel egy új kabrió E-osztályos Mercedest és egy Toyota Priust is megrongált, nem beszélve a járókelőkről, akiket akár halálra gázolhatott volna.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

odeon
2015-04-18 - 10:08

Ahogy az hallható, az ipsék a szép, shakespeare-i óangol nyelvet beszélik…

Fehérterror
2015-04-18 - 10:54

Szép színes familiárisan hiperpigmentált egyetemet végzett londoni jegyellenőrök kúltúrált sporttevékenységük végzése közbeni felvételeket látunk, vagy két koszos nigger fattyú tetves apja kiszökött a hajóból pár éve és itt az eredménye….

Szatmári László
2015-04-18 - 13:03

niggerek!!!

pubi
2015-04-19 - 02:30

had helyesbistelek……ruhes nigger


*/