/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mire megy az öreg Nissan GT-R a hibrid Honda NSX-szel szemben? – videó

2018. február 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A carwow három versenyszámban mérte össze a tizedik születésnapját ünneplő Nissan GT-R legutóbbi ráncfelvarrását a második generációs, ultramodern Honda NSX ellen. Vajon mennyivel bizonyul jobbnak a sokkal drágább újdonság a kiforrott technikával szemben?

Két gyorsulási- és egy fékversenyen hasonlította össze az Angliában legkevesebb 82 525 fontért (29,3 millió forintért) hazavihető Nissan GT-R-t a 150 ezres (53,3 millió forintos) szuperhibrid Honda NSX-szel a carwow csapata.

Míg előbbiben egy 3.8 literes duplaturbós V6-os benzinmotor dolgozik 570 lóerő és 637 Nm csúcsnyomaték kíséretében, utóbbi meghajtásáról három elektromotor és egy 3.5 literes V6-os szívó benzines aggregát gondoskodik 581 paripa mellett 645 Nm nyomatékkal. Mivel azonban a számadatok nem jelentenek mindent, érdemes megnézni a következő videót, hogy lássuk, mennyit fejlődött az autógyártás „tíz év alatt”.

Az első megmérettetés egy allóhelyzeti-, a második repülőrajtos gyorsulás 80 km/óráról, míg az utolsó egy sima fékteszt volt, annyit viszont elárulunk előre, hogy nem mindegyiket a Honda nyerte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/