/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyot bukfencezett az útról letérő Ladás – videó

2016. június 26. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mielőtt azt hinnénk, hogy a szemből jövő forgalom ellenére mellette teljes nyugalommal előző Toyota miatt ijedt meg és húzta félre kormányát, eláruljuk, hogy a Lada Samara sofőrje csakis magának köszönheti, hogy végül felborulva az út szélén tért magához.

Ismét egy fedélzeti kamerás videó, amelyen azt láthatjuk, hogy a felvevő autó előtt haladó jármű minden ok nélkül egyszer csak letér az útról.

Az ok nem más, minthogy a Lada Samara vezetője elaludt menet közben a volánnál, pedig elsőre akár azt is hihetnénk, egyszerűen csak megijedt a mellette túl merészen előző fekete Toyotától.

Ám miután elhaladt, akkor kezdett csak az út széle felé ívelni a Samara, majd az aszfaltról letérve egy bukkanón átugratott és felborult. A feltöltő szerint szerencsére nem esett nagy baja a felelőtlen sofőrnek, amiben az is szerepet játszott, hogy nem a szemből jövő sáv felé kezdett sodródni. Ám jó kérdés, legközelebb is szerencséje lesz-e.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/