/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nappal családi autó, este a kifutópálya réme – videó

2018. január 07. 09:01   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak kényelmes és praktikus modell a Mercedes-AMG E63 kombi változata, de észbontóan gyors is egyben. De vajon mit szól ehhez egy Audi R8 és egy Porsche 911-es a kifutópálya aszfaltcsíkján?

Doug DeMuro, a YouTube egyik népszerű videósa kipróbálta, mire képes 2012-es Mercedes-Benz E63 AMG-je az olyan nagyágyú sportkocsik ellen, mint amilyen az Audi R8 vagy a Porsche 911.

Az E63 kombi ráadásul teljesen gyári állapotú, 525 lóerős volt mindenféle módosítás nélkül, sőt, DeMuro az első menetben elfelejtette átállítani Comfort és Eco módokból az autót. Egyébként, ha a körülmények megfelelők, nagyjából 4,4 másodperc alatt katapultál a csillagmárkás százas tempóra, ami tiszteletreméltó eredmény, figyelembe véve tömegét és méreteit.

Nem szeretnénk lelőni a poént, de egész elképesztő módon kapta el a rajtot minden menetben a Mercedes, ami sokat jelentett a végelszámolásoknál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/