/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ne hajts a sínre, amíg piros a lámpa, vagy ez lesz – videó

2017. szeptember 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A butaság és a hezitálás eredménye lett egy kiflibe hajlított autó, miután egy teherszállító vonattal találkozott egy vasúti átjáróban. A kocsi női vezetője a piros jelzés ellenére hajtott a sínre, a baleset után pedig hazament, így végül a rendőrök állították elő.

Majdnem két autót is magával vitt egy tehervonat Amerikában, miután mindketten helytelenül (és szabálytalanul) csak a sorompó emelkedésére figyelve, a folyamatos piros jelzés ellenére hajtottak a sínre, ám néhány pillanattal később a lecsukódó sorompók között találták magukat csapdába szorulva.

Végül addig vártak és hezitáltak, míg meg nem látták a feléjük száguldó többszáz tonnás tehervonatot, ám csak egyiküknek volt annyi esze, hogy kitolasson a veszélyzónából, a zöld szedán női sofőrje értékeit mentve szaladt el a helyszínről – egészen hazáig.

Őt a rendőrök keresték cserbenhagyásos baleset okozásáért, de végül feladta magát. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja, de az átjárót órákra le kellett zárni, így jókora dugó alakult ki a környéken, nem beszélve a vasúti szállítmány késéséről és a pórul járt autóról.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/