/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem csak távirányítós, de meg is lehet enni ezt a Minit – videó

2017. augusztus 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy brit sütöde kitalálta a kissrácok kedvenc születésnapi ajándékát: gyakorlatilag bármilyen autóformát elkészítenek, amit végül egy távirányítható alvázra tesznek és kész is az ehető RC autó. Egy Minivel reprezentálták is nekünk a terméket az alábbi videón.

A távirányítós autók már nem menők önmagukban, de egy távirányítós torta? Na az a szuper szülinapi ajándék. Az autortát egy különlegességeket készítő sütöde – Peboryon – állítja elő egy távirányítható alváz és a rá elkészített édesség együtteséből. Az alábbi rövidfilmen egy Mini Coopert láthatunk először teljes funkcionalitásában, majd tálalva az éhes szájaknak.

Az ehető autó áráról nem tudni, de a sütöde 120-tól 1100 fontig (40-től 374 ezer forintig) készít különlegességeket, és a menő ajándéknak mindig megvan az értéke. Viszont így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad (egy részben).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/