/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem tetszett a Minisnek, hogy besorolnak elé, ezért összetörte autóját – videó

2017. január 20. 15:55   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A felesleges károkozás iskolapéldáját vehetjük szemügyre a következő fedélzeti kamerás felvételen. Egy Mini vezetőjének nem tetszett, hogy a gyorsítósávból behajtott elé egy teherautó, amit egy szabálytalan előzés, majd egy vészfékezés követett. Ez az eredmény.

Sosem értjük, mire jó mások testi épségének efféle veszélyeztetése. Az eset ráadásul nem is Oroszországban, hanem Norvégiában történt. A Mini sofőrje nem csak egyszerűen türelmetlen volt, de reakciója megbocsáthatatlan is, hisz miután a kamion behajt elé, dudálással jelzi az akcióról alkotott véleményét, ám a történet itt még nem ér véget. Miután tisztul a szemközti sáv, a dupla záróvonal ellenére megelőzi a teherautót, majd az egyenes, senki által nem zavart szakaszon nyom egy satuféket, amit egy szép csattanás követ. Hogy ezután mi történt, arról (talán szerencsénkre) nem szól a felvétel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/