/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olyan menő a Porsche 911, hogy még Doomot is játszhatunk rajta – videó

2017. február 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Porsche 911 tulajdonos kiderítette, hogy kedvencén még játszani is lehet az oldscool lövöldözős játékkal, amihez csupán egy pendrive, egy eredeti Doom lemez és egy 911-es szükségeltetik.

Minél modernebbek az autók, annál több hardver és szoftver kerül rájuk, így bizony sérülékenyebbé is válnak, de egyúttal magukban rejtik a kíváncsi felhasználók számára az otthoni programozás, fejlesztés lehetőségét is.

Egy új Porsche 911 Carrera S Cabrio tulaj rájött, hogy bármiféle átalakítás nélkül képes futtatni az 1993-as, híres fps videójáték eredeti példányát. Ehhez csupán egy majdnem üres pendrive-ot kell az autó USB meghajtójába dugni, majd a lemezt az olvasóba helyezni. Végül kiválasztani és elindítani a játékot.

A kezelés egy kissé nehezebb: például az egyes sebességfokozatok adják ki a különböző fegyvereket, a kormánnyal lehet irányt változtatni, a gázzal haladni, a dudával pedig lőni.

Mielőtt bárki bármit gondolna, nem tudjuk, hogy a készített videó mennyire felel meg a valóságnak, de ha egy kedves olvasónk rendelkezik a szükséges felszereléssel, akkor nyugodtan megírhatja kommentben, sikerült-e a nyílt utcán balesetmentesen végigvinnie a játékot – vagy egyáltalán elindítania.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/