/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Riogatja a londoniakat a Porsche Carrera GT – videó

2018. április 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bécsből egész Londonba ment egy nyitható tetős Porsche Carrera GT, hogy megmutassa a szigetország lakóinak, milyen koncertet képes adni a V10-es német szív, ha más kidörgőt raknak alá.

A 2000-es évek elejének egyik legjobb sportautója volt a Porsche Carrera GT, mely napjainkra is őrzi értékét köszönhetően kis volumenű gyártásának (mindössze 1270 példány hagyta el a gyárat 2003 és 2007 között), egyedi megjelenésének és különleges hajtásláncának.

Az ülések és a hátsó tengely közé helyezett 5.7 literes szívó V10-es motorja 612 lóerőt és 590 Nm-t képes leadni, mely értékeknek köszönhetően 3,5 másodperc alatt is képes százra katapultálni, míg végsebessége eléri a 334 km/órát – ezek még manapság is megállják helyüket.

Nemrég egy egyedi kipufogórendszerrel felvértezett példányt kaptak lencsevégre Londonban randalírozva és a járókelőket riogatva. Az osztrák rendszámos, fekete szépséget a belváros szűkös utcáin hajszolta és járatta meg büszke tulajdonosa nem spórolva a decibelekkel. Sőt, még egy Bugatti Veyronnal is találkozót tartott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/