/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sport Fordok párbaja – videó

2016. október 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nagyjából egyforma a menetteljesítményük, közel azonos a vételáruk, ám teljesen másra készítették őket, mégis két testvér szoros gyorsulási versenyének lehetünk szemtanúi a következő videón. Vajon az 5.0 literes Mustang vagy a turbós Focus RS a jobb sprinter?

Bár a Ford Focus RS modelljével is képesek lehetünk driftelni, a 350 lóerős 2.3 literes turbós aggregáttal szerelt összkerékhajtású hot hatch alapvetően nem erre készült. Kis hazánkban tulajdonságaihoz képest szerény áron, 12 millió 125 ezer forinttól elérhető szemben az 5.0 literes szívó V8-as benzinmotorral szerelt 425 lovas Mustang GT-vel, amely kereken kétmillióval kerül többe itthon. Ezért cserébe 4,8 másodperces százas sprintidőt és 250 km/órás limitált végsebességet kapunk szemben a Focus 4,7 szekundumos gyorsulásával és 266 km/órás csúcstempójával. Tehát papíron igen szoros csata ígérkezik, ahogy a Top Gear is bebizonyítja az alábbi felvételen. Ráadásul végül nem is az nyer, mint akit elsőre várnánk…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/