/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legőrültebb Rolls-Royce – videó

2017. június 27. 16:40   |   Autoblog
címkék:  

A profi svéd síelő és autóbolond, Jon Olsson megmutatta legújabb „szolgálati” autóját, egy módosított, 810 lóerős Rolls-Royce Wraith kupét, amivel nem átall gumit égetni. Ennek tetejébe a jármű kamuflázs mintás fóliát és kiegészítő fényszórókat visel, kipufogója pedig hangos. Reméljük, Goodwoodban nem találkoznak majd a tetőcsomagtartós izomkupéval.

Jon Olsson már számos extrém járművet birtokolt élete során. Volt a tulajdonában Lamborghini Gallardo, Murcielago és Huracan, Nissan GT-R, Audi RS 6 kombi, valamint egy igen ritka Ultima GTR is. A gépek mindegyike általában terepmintás fóliázásával és tetőbokszával hívta fel magára figyelmet, motorteljesítményük pedig több száz lóerővel haladta meg a gyári értéket.

Olsson most egyik gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy vásárolt egy Rolls-Royce-ot is. Eleinte offroaderré szerette volna átalakítani (hála istennek, nem tette), inkább izomkupét faragott belőle. A brit luxuskupét az Absolute Motorshoz adta be, ahol 810 lóerőre emelték a 6,6 literes duplaturbós V12-es motorjának teljesítményét, sport kipufogórendszert szereltek alá, 24 colos Forgiato kerekeket pakoltak alá, átfóliázták, LED-es szúrófényekkel látták el, a tetejére pedig Jetsurf deszkát erősítettek.

Sokak szemében szentségtörés ilyet tenni egy Rolls-Royce-szal, pláne gumit füstöltetni, Olsson azonban tesz a negatív hangokra és imádja a gépet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/