/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Telibe vágja a szabálytalan BMW-s a szabálytalan taxist – videó

2016. január 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak olyan balesetek, amelyekhez két hülye kell, ekkor viszont a csattanás faktor is duplázódik. Így járt annak a tajvani BMW M3-asnak a vezetője is, aki a barátnőjének próbált imponálni őrült városi száguldozásával, hirtelen azonban egy taxi jött a képbe…

Valami ilyesmi történik akkor, ha egy többsávos, záróvonallal felezett úton valaki megpróbál megfordulni de nem elég óvatos. A másik oldalról vizsgálva pedig így jár valaki, aki azt hiszi, hogy a városi szűk és forgalmas utakon megteheti, hogy büntetlenül száguldozik 100 km/órás tempó felett.

Bár a BMW-s fedélzeti kamera felvételén látható, hogy elkerülhető lett volna a baj, ha időben reagál / nem megy a megengedett sebesség többszörösével az M3-as vezetője, sajnos durva csattanás lett a „rosszkor rossz helyen” szituációból.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

droland
2016-01-16 - 19:24

Köszönjük a nem létező videót. (én mindig letölteném cikk íráskor és a saját tárhelyre raknám így soha nem tünne el semmi)

szkeptikus
2016-01-17 - 00:08

A gugli a barátod.

taione
2016-01-17 - 09:42

https://youtu.be/fiul79ZCMOA


*/