/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tud-e driftelni a Renault Twingo? – videó

2015. szeptember 26. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A legújabb generációs Renault Twingóról tudjuk, hogy alapját a Smart ForTwo szolgáltatja, mely egy farmotoros, hátsókerék-meghajtású városi miniautó. A közös platform lévén pedig a franciák is maradtak az elrendezésnél, de vajon táncba vihető-e

Akár egy vérbeli Porsche, az új Renault Twingo is farmotoros, hátul hajtó négykerekű lett, így az Automix.sk újságírói kíváncsiak voltak, vajon a megfelelő körülmények között lehet-e kilinccsel előre utazni a francia kisautóval, ezért elvitték azt egy fellocsolt tesztpályára.

Sajnos bárhogy próbálkoztak, nem tudták a folyton beavatkozó kipörgésgátlót kijátszani a sofőrök, pedig kétféle motorváltozattal is próbálkoztak. Talán a megfelelő biztosíték (bár az ESP-jét eltávolították) kivétele vagy egy kis hackertámadás az autó „agya” ellen jót tett volna a hátsó abroncsok munkába állításával kapcsolatban. Addig viszont a Twingo is marad a semlegesen viselkedő bevásárló autó, amire minden anyuka vágyik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/