/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kigyullad és porrá ég a Lamborghini – videó

2017. augusztus 04. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

Az öngyulladás nem ismeretlen jelenség a Lamborghiniknél; sajnos az utóbbi években számos esetben kaptak lángra maguktól az egzotikus sportkocsik. Ezúttal egy korábbi kiadású Gallardo járt szerencsétlenül Seattle belvárosában, motorterében kigyulladt valami és percek alatt hamuvá perzselte az egész autót. A tűzoltók bár perc alatt kiértek a helyszínre, de nem tudták megmenteni a kocsit.

Felső kameraállásból nézhetjük végig, amint az esetet megelőzően állítólag autópályán hajtott Lamborghini Gallardo elkezd füstölni, lángra kap, majd néhány perc alatt hamuvá pörkölődik. A tulajdonos a füstöt észlelve azonnal megáll, a lángok felcsapása után pedig tűzoltó készülékért siet és szerez is, de képtelen megfékezni a lángokat. A tűzoltók öt perc alatt kiérnek a helyszínre és végül eloltják az autót, amely vélhetően komoly károkat szenvedett; 3:55-nél egy robbanás is hallatszik.

A Lamborghiniból néhány perc alatt fekete hamu és törmelék válik. Vajon mi válthatta ki a tüzet? A motortér éghető anyagai, amiket a kipufogócsövek hője megolvasztott? Nem tudjuk meg, mindenesetre sajnáljuk, hogy ismét veszendőbe ment egy gyönyörű olasz sportautó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/