/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Van-e még elég erő a Nissan GT-R-ben negyedmérföldön? – videó

2017. szeptember 30. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egyre több potenciális kihívója akad az egykori japán gyorsulóbajnoknak, de vajon hogy vizsgázik két, nála nehezebb, de erősebb német négyajtós ellen? A Top Gear összemérte az Audi RS7, a Mercedes-AMG E63 S és az idei GT-R tudását 400 méteren.

12 hajtott kerék, 3 duplakuplungos automataváltó, közel 1800 lóerő és 22 henger V-alakban elrendezve. Ez mindössze három méregdrága sportautó, melyek egymásnak feszülnek egy 400 méteres gyorsulási versenyen, hogy megtudjuk, melyikkel van a legtöbb esélyünk a zöldre váltó lámpánál sprintversenyt nyerni.

A csapat legöregebb tagja az újra plasztikai sebésznél járt, 570 lóerősre hizlalt Nissan GT-R, amely a 605 paripás RS7, illetve a 612 lovas E63 S ellen méri össze tudását. A GT-R mellett mindössze alacsonyabb tömege szól, de a nyomatékot tekintve a Mercedesnek áll a zászló. Vajon ki lesz a befutó? Annyit elárulunk, hogy hajszálon múlik a küzdelem, s az első és utolsó közt is csak 3 tizedmásodperc különbség van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/