/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Ilyen autógyűjteménye volt Paul Walkernek

2013. december 12. 21:25   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nemrég elhunyt Halálos iramban sztárjáról tudtuk, hogy a vásznon túl is szereti a négykerekűket, de ekkora értékű és méretű magángyűjteményre gondolni se mertünk.

Még egy évvel ezelőtt készített a The Smoking Tire egy rövidfilmet az „Always Evolving” álnevű társaság hatalmas, garázsban pihenő autógyűjteményéről, ami mára kiderült, hogy a november 30-án Porsche Carrera GT-vel ütközött és balesetben elhunyt Paul Walker és Roger Rodas tulajdonát képezte – csupán érthető okokból kifolyólag a nyilvánosság elől elrejtve.

A készlet olyan ritka gyöngyszemekből áll, mint a BMW M1, Ford GT40, de láthatunk még több Saleen, Ferrari és Porsche gyártmányú négykerekűt is, nem beszélve a több generációnyi M3-as Bömösökről. Az olyan autókat, mint a Halálos Iramban: Ötödik sebességből származó Nissan 370Z már szinte észre se venni az akkora hatalmasságok mellett, mint a 22 collos kerekekkel szerelt matt kék színű Rolls-Royce Ghost.

A videóval együtt az is kiderült, hogy valószínűleg egy átírt változatban, de elkészül a Walker által játszott Brian O’Conner karakterével együtt kibontakozó film hetedik része egyfajta tiszteletadásként az elhunyt színész előtt. Ha a továbbiakban minden jól megy, januártól újraindulnak a kamerák.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/