/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: megolvasztja a jeget a Nissan Leaf

2016. február 23. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Az új, megnövelt hatótávolságú és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező 30 kWh-s Nissan Leaf európai bevezetésének alkalmából a Nissan izgalmas videót tett közzé, amelyben végigkövethetjük, hogyan tör ki az autó a jégpáncél alól a lélegzetelállító szépségű norvég Norefjell hegységben.

Európa kedvenc elektromos járműve immár 250 km megtételére alkalmas egyetlen feltöltéssel, ami 26%-os növekedést jelent az előző modellhez képest, felszereltsége pedig tartalmazza a NissanConnect EV információs és szórakoztató rendszer legújabb változatát az Acenta és Tekna felszereltségi szinteken. Az új információs rendszer nagyot lépett előre a távirányítással működtethető olvasztó funkció, a kezelhetőség és a szélesebb körű csatlakozási lehetőségek terén.

A film elején a jégbe fagyott Leaf körvonalazódik, a háttérben a lélegzetelállító Skandináv-hegységgel. A 65 mm vastag jég folyamatos olvadásával fokozatosan tűnik elő az autó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/