/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Godzilla a Lexus LFA ellen

2010. május 11. 16:48   |   Autoblog
címkék:  

A hat évig fejlesztett R35-ös Nissan GT-R-rel Japán újra beszállt a szuper-sportautó versenybe, s idén Godzilla új hazai kihívót kapott a kilenc évig tökéletesített Lexus LFA személyében. Vajon melyikük a gyorsabb, a 85 ezer dolláros Nissan vagy a 375 ezer dolláros Lexus? Nos, a Motor Trend csapata összeeresztette a két fenevadat. Vajon a 485 lóerős turbós, összkerekes Nissan vagy az 560 lóerős, V10-es szívómotoros, hátsókerekes Lexus nyeri a történelmi csatát? Az ugrás után kiderül.

Tehát a Lexus győzött, de nem sokkal: 11,8 másodperc alatt viharzott végig a negyed mérföldes távon 197 km/órás célvonali sebességgel, míg a Nissan egytized másodperccel lassabban teljesítette a 402 métert, 192 km/órás célvonali sebességgel. A GT-R összkerék-hajtásának köszönhetően jobban kapta el a rajtot és százig maga mögött tartotta az LFA-t, de azután az akár 9000-es fordulatszámra képes tízhengeres motorral szerelt Lexus picit elhagyta. Azért kíváncsi lennék arra is, hogy kanyargós versenypályán melyik szupergép kerülne ki győztesként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/