/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Világrekord időt ment egy gyári Tesla Model S P100D – videó

2016. október 28. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Gyári állapotú szedán autóval valaha elért legjobb negyedmérföldes időt autózták egy Tesla Model S fedélzetén nemrégiben. A csúcsdöntő villanykocsi egy 660 lóerős Chevrolet Corvette Z06-ot döngölt a földbe az eredmény hajszolása közben.

Nem ez az első és nem is ez az utolsó rekorddöntés a Tesla villanyautói részéről, mégis érdemes megnézni, mekkora potenciál rejlik az elektromobilitásban, már ami a teljesítményleadás gyorsaságát és mértékét jelenti – hisz a hatótávval még vannak problémák.

Mindenesetre úgy tűnik, 400 méteren nem igazán van legyőzője, még a nála jóval erősebb izomautókat elnézve sem, ugyanis legutóbb egy 660 lóerőt és 881 Nm-t teljesíteni képes Corvette Z06 sportkocsit vert el elég tisztesen Amerikában, miközben a négyajtós autók között rekordot felállítva 10,76 másodperces időt ért el.

Azt ezek után már csak halkan jegyezzük meg, hogy elég unalmas lett volna a műsor, ha nincs az öblösen üvöltő V8-as háttérzaja a felvételen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/