/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Világrekord tempót ért el egy biturbó Lamborghini Huracán – videó

2015. november 20. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 2300 lóerőnél is erősebbre húzott Lamborghini Huracánnak sikerült fél mérföldön (800 méteren) elérnie a 384 km/órás célsebességet, amire eddig semelyik másik négykerekű nem volt képes.

Már a Bugatti Veyron ezer lóerő feletti teljesítménye is teljesen felesleges a mindennapok során, hiszen szinte legyőzhetetlenné teszi bármivel szemben, az alábbi Lamborghininek közel két és félszer több paripa rejlik motorházteteje alatt.

Az autót idén már 2100 lóerőre húzva kivitték gyorsulási futamokra, azonban a csomag most ért össze teljesen, amikor is az 5.0 literes V10-es aggregát két turbóval 2300 lóerő feletti teljesítmény leadására képes az Undergorund Racing jóvoltából. Az erőt egy új szekvenciális váltó juttatja el mind a négy kerékhez.

Ennek köszönhetően nemrégiben a zöld szörnyeteg megdöntötte a fél mérföldes (800 méteres) gyorsulási versenyen valaha elért legnagyobb tempót. A célvonalon nem kevesebb, mint 238,6 mérföld/órás, azaz 384 km/órás tempóval száguldott át a múlt hétvégén Texas államban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/