/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

800 lóerős az elektromos Corvette

2018. január 02. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

A Maryland állambeli Rocklandben tevékenykedő Genovation Cars tavaly mutatta be a Chevrolet Corvette Z06 alapú elektromos sportkocsiját, ami 600 lóerőt adott le. Idén a cég emelte a tétet és az új C7 Corvette Grand Sport alapjain megalkotta a 800 lóerős és 950 Nm nyomatékú GXE modellt, amely a CES-en áll a közönség elé.

genovation-1-1

A Genovation által fejlesztett GXE sportkocsi átlag feletti képességekkel bír. Kevesebb, mint 3 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára (széria modell: 3,5 mp), csúcssebessége pedig 350 km/óra fölött van. A tökéletes, 50/50 százalékos tengelyenkénti súlyelosztású villany Corvette versenypályán sem vall szégyent, akár a Nürburgringen is űzhető; persze akkor a 60 kW-s akkumulátor által szavatolt 250 kilométeres hatótáv a töredékére esik.

genovation-2-1

A villany Corvette-ből a Genovation 75 darabot szándékozik összeszerelni, ezzel is szavatolva a termék exkluzivitását. A GXE ára 750 ezer dollár, ami többszöröse a Corvette Grand Sporténak, ám ahhoz hasonlóan 7-fokozatú manuális váltóval is lehet majd kérni, ami egy villanyautónál különlegesség. A kiszállítások 2019 elején indulnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/