/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW i tartozékok újrahasznosított PET-palackokból

2014. augusztus 19. 13:00   |   Autoblog
címkék:  

A jövőbe mutató BMW i modellekhez ötletes megoldású, sokoldalú és fenntartható tartozékokból álló kollekciót készített a BMW. A termékek már elérhetők a hivatalos BMW i márkakereskedésekben és az interneten.

A multifunkciós, környezetbarát és meglepően könnyű eredeti BMW i tartozékok innovációjával a BMW a legkisebb részletekre is kiterjeszti a BMW i almárka fenntarthatóság iránti elkötelezettségét. A kifejezetten a tisztán elektromos BMW i3 modell specifikációi szerint tervezett eredeti BMW i tartozékokat a fenntarthatóság lehetősége és a sokoldalú, ötletes felhasználhatóság magasan a piacon lévő tartozékok fölé emeli.

A kollekció tervezésekor egyértelmű cél volt, hogy olyan innovatív és a mindennapok során használható termékek szülessenek, amelyek letisztult kidolgozásukkal, tartósságukkal, könnyűségükkel és multifunkcionalitásukkal igazolják létjogosultságukat. Az eredeti BMW i tartozékokat a tervezők leselejtezett fogyasztási cikkekből kinyert anyagokból – így többek között újrahasznosított PET-palackokból – és megújuló nyersanyagokból dolgozták ki, aminek köszönhetően a termékek nagy része száz százalékban újrahasznosítható. Ezen felül a termékek csomagolásának kiválasztásakor „a kevesebb több” alapelv volt az irányadó, a szállítási logisztika optimalizálásának köszönhetően pedig a károsanyag-kibocsátás is a lehető legalacsonyabb.

A kollekció darabjai ugyanakkor könnyűek és ötletesek is, így tökéletes illenek a BMW i modellek könnyűszerkezetes struktúrájához. A csomagtérvédő például néhány mozdulattal, könnyedén egy vízálló szállítóeszközzé alakítható, a multifunkciós takaró pedig négy különböző területen is felhasználható – a csomagtértől kezdve egészen a piknikezésig.

A kollekciót – amely elnyerte a 2014-es iF terméktervezési díjat – a BMW Group és leányvállalata, a DesignworksUSA közösen készítette el. Az eredeti BMW i tartozékok már elérhetők a hivatalos BMW i márkakereskedésekben és az interneten, a www.bmw-i.com oldalon.

Az eredeti BMW i tartozékok

BMW i összecsukható doboz: Két nagy és két kisebb rekesz gondoskodik róla, hogy minden elférjen benne, de ne csúszkáljon, miközben az üléskárpittal megegyező borítás tökéletesen illeszkedik a BMW i modellhez. Mivel a doboz összecsukható, üresen még kevesebb helyet foglal.

BMW i csomagtérvédő: Kihajtott állapotban védi a BMW i modellek csomagterét a szennyeződésektől, zsinóros kialakításának köszönhetően pedig egy másodperc alatt vízálló szállítóeszközzé alakítható.

BMW i takaró: Minden helyzetben megvédi a szennyeződésektől a BMW i modellek utasterét és csomagterét, le- és felhajtott ülésekkel egyaránt, kellemes időben pedig még piknikezés közben is tökéletesen használható.

BMW i kulcsborítás: A puha okostelefon-tokokhoz hasonlóan öleli körbe a BMW i modellek kulcsát, amely ennek ellenére mit sem veszít funkcionalitásából. Foszforeszkáló tulajdonságának köszönhetően világít a sötétben.

BMW i vízálló bőrönd: A BMW i modellek motorháztető alatti csomagterének kialakítása szerint tervezték meg, összecsukható belső betétekkel.

BMW i klímaponyva: Nyáron visszaveri a napsugarakat és árnyékban tartja az elektromos kisautót, míg télen távol tartja a havat és a jeget, fényvisszaverő anyagának köszönhetően pedig éjszaka is jól látható.

BMW i kábeltáska: Vízlepergető hatásának és speciális kialakításának köszönhetően egy másodperc alatt elcsomagolhatók a BMW i modellek töltéséhez használt kábelek, akár nedvesen is.

BMW i négy évszakos szőnyeg: Időjárásálló, szennyeződéstaszító, vízálló és száz százalékban újrahasznosítható, amely tökéletesen illeszkedik a BMW i3 utasteréhez, csúszásgátló alsó felülettel és megemelt oldalfalakkal.

BMW i szállítóháló: A rögzítőfüleknek, illetve a rugalmas és erős műanyagnak köszönhetően bármekkora tárgyak pillanatok alatt rögzíthetők vele a BMW i modellek csomagterében, akár a plafonra erősítve is.

BMW i napellenző: Kifejezetten a BMW Group számára fejlesztette ki egy német fonalgyártó, egy szempillantás alatt fel- és lepattintható, használaton kívül pedig helytakarékosan, összehajtogatva tárolható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/