/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan Leaf akkumulátorok gyújtanak fényt egy japán városban

2018. március 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan és egyik partnere, a 4R Energy Corporation új közvilágítási rendszert építenek ki Namie városában, Japánban, melynek energiaellátásáról napelemek és a Nissan Leaf elektromos autókból származó akkumulátorok gondoskodnak.

A projekt a „The Reborn Light” (az újjászületett fény) nevet kapta és célja, hogy – a város, a 2011 március 11-i földrengést és szökőárt követő újjáépítése keretében – Namie lakosai számára újra biztosítva legyen a közvilágítás. A projekt során elektromos autókból származó akkumulátorokat használnak fel, melyek az elektromos járművek térnyerésével egyre nagyobb számban válnak elérhetővé.

A Nissan és a 4R egy teljesen új típusú közvilágítási rendszert alkotott, amely teljesen független az elektromos hálózattól és nincs hozzá szükség elektromos vezetékekre vagy csatlakozókra. A prototípus tesztje március 26-án történt a 4R akkumulátor-felújító gyárában, Namie-ban. A teljes kiépítés a 2018-as pénzügyi évben kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/