/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportos hibrid a Mitsubishitől

2014. szeptember 22. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A Párizsi Autószalonon debütál a Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S, amely a hálózatról is tölthető Outlander PHEV sportosabb kiadása. Új front és farrészével remekül néz ki; ilyennek képzelnénk el az Outlander SUV frissített verzióját. Kellene már egy (ilyen) karakteres Mitsubishi.

A 476 cm hosszú, 184 cm széles és 1,7 méter magas Outlander PHEV Concept-S egy kifinomult belső és külső kialakítású összkerékhajtású koncepcióautó, amit a Mitsubishi úgy tervezett, mint a sorozatgyártású Outlander PHEV egy speciális csomagja. Belső égésű motorja egy 2 literes négyhengeres DOHC MIVEC egység, melynek munkáját két darab állandó mágneses szinkronmotor segíti. A villanymotorokat egy 12 kWh-s lítium-ion akkumulátor látja el energiával.

Az orrdizájn része egy mindkét oldalon megjelenő, feltűnő krómozott díszléc, amely – háromdimenziós hatásként – „védelmezi” a három gyémánt emblémát. A króm díszléccel körülölelt fényszórók kialakításukkal hozzájárulnak a modell dinamizmust sugárzó külsejéhez. A „védelmező hatás” folytatódik hátul is, ahol hasonló szimbolikus krómdíszítés – a tetején hosszúkás kombinált lámpatestekkel – fut a csomagtérajtótól a szélek felé, a dizájn célja a jármű dinamikus és innovatív stílusának kifejezése.

A fekete / burgundi vörös színvilágú belső minőségi, kifinomult hatást kelt. Ezt fokozzák még a fekete famintázatú panelek ezüst díszítéssel, valamint a tradicionális, japán fekete lakozott dobozok által ihletett középkonzol kialakítás. A finom, kézzel varrott, válogatott bőrből készült ülések vízszintesen párnázott bordázásukkal kiváló kényelmet kínálnak.

Reméljük, hogy a benzin-elektromos Outlander PHEV Concept-S eljut a sorozatgyártásig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/