/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Star Wars kiadás a Renault Zoe-ból

2017. december 19. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

A Renault 1000 darabra limitált különkiadást készít Zoe elektromos autójából, amelyet jövő tavasszal, az új Solo: Egy Star Wars-történet premierjével egy időben fog piacra dobni. A high-tech felszerelésekkel, többek között Wi-Fi-vel és exkluzív külső illetve belső kiegészítőkkel felvértezett Zoe Star Wars már lefoglalózható.

A Zoe Star Wars csatlakozik a csillagközi flottához. Karosszériáját a Csillagok Háborúja filmek által inspirált dekorációk ékesítik, különös tekintettel Han Solo Ezeréves Sólyom hajójára, amely feltűnik a motorháztetőn, a tetőn és a csomagtartón is. A küszöblécek is egyediek, s a beltérben körös-körül lila díszítésekkel és szegélyvarrásokkal találkozunk.

Lila csík fut a műszerfalon, lilára festették a légbeömlő rostélyokat, a hangszórók és a váltómű keretét, s a szőnyegeket is lila cérnával varrták. A korlátozott példányszámú Zoe a legmagasabb Intens felszereltséggel kerül forgalomba, így a tolatókamera, a Bose hifi és a 17 colos kerekek mellett a fedélzeti Wi-Fi is az alapellátmányához tartozik.

A Zoe Star Wars kiadás gleccserfehérben, gyöngyház fehérben, titánium szürkében és metál feketében lesz megvásárolható. Az autó iránt érdeklődők a renault.fr weboldalon már leadhatják igényüket, de rendeléseket csak jövő márciustól vesznek fel a kocsira. Összesen 1000 darabot kívánnak értékesíteni, s kizárólag a hazai piacon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/