/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tesla flottaautók a Business Lease-nél

2015. június 08. 18:25   |   Autoblog
címkék:  

Hamarosan megjelennek hazánkban a Tesla elektromos autói, amelyekhez először a Business Lease-nél lehet hozzájutni operatív lízing konstrukcióban. Június 15-től a Tesla Model S válik elérhetővé a cégek számára. Vincent van der Meijden, a Business Lease ügyvezető igazgatója szerint a Tesla felső kategóriás elektromos autóját világszerte a legvonzóbb környezettudatos cégvezetői gépkocsijaként tartják számon.

A Tesla Model S elektromos autó június 15-től, Magyarországon elsőként a Business Lease-nél érhető el céges flottaautóként, operatív lízing konstrukcióban, teljes szolgáltatáscsomaggal és töltő-infrastuktúrával. Direkt flotta-finanszírozásban hazánkban ez az első felsőkategóriás elektromos autó. A Model S után a Tesla által piacra dobott mindenkori legújabb modellt szintén kínálja majd a Business Lease. „A Tesla autóinak piacra lépését a régióban sokan várják, a hamarosan nálunk is megjelenő Model S pedig jelenleg a legvonzóbb környezettudatos cégvezetői autója” – mondta Vincent van der Meijden, a Business Lease vezérigazgatója.

„Az elektromos autók felfutása a céges flottákkal kezdődik, hiszen a vállalatok gyorsan képesek a váltásra, amint a közvetett és rejtett költségektől mentes tartós bérleti konstrukcióban a tiszta autók teljes üzemeltetési költsége versenyképessé válik a hagyományos üzeműekével szemben.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/