Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a szörfös Citroёn

2016. február 23. 07:00   |   DG
címkék:  

A Genfi Autószalon alkalmából a Citroën a C4 Cactus modellekre is kiterjeszti a Grip Control rendszert, amely elsőként a Citroën és a szörfözés világában méltán híres Rip Curl cég együttműködésének gyümölcsén, a különleges kiadású C4 Cactus Rip Curl változaton mutatkozik be.

A C4 Cactus Rip Curl praktikus és menő dizájnt kapott. Ennek részei az első és hátsó alumíniumszürke védőelemek, a vakító fehér tükörházak és tetőrudak, illetve a Rip Curl márka logóját geometrikus mintákba foglaló, csillogó fehér dekormatrica az első sárvédőn és a hátsó háromszögablakon. A kabinban a biztonsági öveken, a szőnyegeken és a hangszórókereteken narancsos árnyalatú „színfoltok” fedezhetők fel.

A Citroën C4 Cactus közösen megálmodott különleges kiadásán az outdoor jelleget fokozó stíluselem mellett a tapadást nagymértékben növelő Grip Control funkció is helyet kap. A Citroën ezzel olyan alternatívát kínál a C4 Cactus kedvelőinek, amely egyedi külseje mellett technológiai tartalmával és teljesítményével is a kikapcsolódás szolgálatában áll. Az általa képviselt életfilozófia tökéletes összhangban áll az ausztrál Rip Curl márkáéval, amely a Cactus Bay nevű kultikus szörfparadicsom közeléből indult világhódító útjára.

A Grip Control kipörgésgátló ötféle üzemmódot kínál. A Standard a napsütötte tengerparti utakra, a forgalmas autópályákra vagy a belvárosok elegáns sugárútjaira, a Homok a legizgalmasabb szörfhelyek megközelítéséhez, a Rossz útfelület a rázósabb terepek kedvelőinek, a Hó pedig a téli sportok szerelmeseinek való. Emellett az ESP igény szerinti ki is kapcsolható.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.